Despre fasolea
verde trebuie ştiut că împiedică absorbţia zahărului în organism şi este o
sursă de proteine fără grăsimi. De asemenea fasolea verde previne apariţia
osteoporozei, combate anemia şi astenia, scade nivelul colesterolului „rău” şi
oferă creierului energia de care
acesta are nevoie.
Consumaţi cu
încredere fasole verde, sub toate formele,
pentru că, este fooooarte sănătoasă!
300 gr fasole
verde
1 conservă ton în
ulei sau suc propriu
10-12 roşii
cherry
1 ceapă roşie
1 legătură mărar
zeamă de lămâie
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Se spală fasolea
şi se pune la fiert pentru 10-15 minute apoi se lasă la scurs într-o sită.
Ceapa roşie se taie rondele, mărarul se toacă mărunt iar roşioarele se taie în
jumătate. Se prepară un sos din ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper iar tonul se scoate din conservă şi se scurge
de ulei sau apă. Se pun toate ingredientele într-un castron, se stropesc cu
sosul preparat anterior şi se serveşte salata cu maaare poftă!
Spor la
bucătărit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu