marți, 25 martie 2014

Garlic bread cu mozzarella

 Pâinea cu usturoi şi mozzarella este preferata tuturor.Nu am auzit până acum pe cineva să nu fie încântat de această  gustare.
Iată şi cât de uşor se prepară:

Ingrediente:
1 pachet unt
1 cătel de usturoi
1 baghetă (pâine)
300 gr mozzarella
sare
oregano
Optional: salată, roşii, măsline
Mod de preparare:
Se amestecă bine intr-un castronel untul cu usturoiul pisat, un praf de sare şi o linguriţă de oregano.

Mozzarella se dă pe răzătoarea mare, iar bagheta se taie felii pe

diagonală.


Se ung  feliile de pâine cu amestecul de unt, apoi se presară mozzarella din belşug şi se introduc pentru 5-7 minute( până se topeşte mozzarella şi feliile de pâine devin crocante)  în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

Se servesc calde asezonate cu orice salată doriţi. Eu am făcut o salată de rucola cu măsline şi roşii cherry.
Simplu şi gustos!

 Vă doresc poftă bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu