În luna martie avem două evenimente importante în familie: ziua tatălui meu şi a surorii mele mai mici .
Astfel, am hotărât să organizăm două mese festive în două sâmbete diferite.
Meniul a fost unul diversificat şi .....mult.
Ingrediente gogoşele:
150 ml ulei300 ml apă
300 g făină
6 ouă
sare
Ingrediente pastă brânză:
1 legătură ceapă verde
1 ardei capia roşu
Am pus în tavă gogoşele cu pos-ul şi le-am copt 15-20 minute la 180 de grade(până au devenit aurii).
Din această compoziţie mi-au ieşit 60 de gogoşele.Dacă doriţi mai puţine se pot folosi cantităţile pe jumătate.
Cantitatea de apă si făină trebuie să fie dublă faţă de cea de ulei.
După ce am terminat cu gogoşelele am trecut la pasta de brânză.
Am tocat pe rând
ceapa şi ardeiul la aparatul de mărunţit, brânza de oaie am dat-o
pe răzătoarea mare, am mărunţit-o şi în aparat apoi, am amestecat-o cu branza de vaci.
În jumătate din
pasta de brânză am adăugat ardeiul mărunţit
iar în cealaltă jumătate ceapa verde.
Următorul pas a
fost să tai capacul gogoşelelor şi să le
umplu cu crema de brânză. După ce am terminat cu toate, am presărat pe deasupra lor boia dulce. Astfel am obţinut aceste minunate gogoşele!
Trebuie neapărat
să le încercaţi şi voi!
Succes!
Succes!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu