joi, 10 aprilie 2014

Salată de crudităţi cu pui



O salată rapidă, uşoară şi săţioasă care poate fi mâncată la orice oră!

 Ingrediente:
1  piept de pui
2 morcovi
1 ţelină
1 măr
1 legătură ceapă verde
1 ardei capia
1 legatură pătrunjel
2 linguriţe muştar dulce
200 g smântână
zeamă de lămâie
sare
piper


Mod preparare:

 Se pune pieptul de pui la fiert  iar în timp ce fierbe se dau morcovii, mărul şi ţelina pe răzătoarea mare, se pune zeamă de lămâie peste ţelină să nu se înnegrească, se toacă ceapa, ardeiul şi pătrunjelul.După ce se răceşte pieptul de pui se toacă şi acesta şi se adaugă în salată.


Se face un sos din smântâna  amestecată cu muştarul la care se adaugă sare şi piper după gust.
 
Se pune sosul peste salată  şi se ornează cu pătrunjel.


Eu am prăjit la cuptor feliuţe de pâine tăiate sub diferite forme şi am făcut mici tartine.



Încercaţi şi voi această salată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu