joi, 26 februarie 2015

Tort Foret Noire

Luna aceasta am împlinit un an de când postez reţete pe  blog şi am sărbătorit cu un  delicios tort ce are ca ingredient principal vişinele.Îmi plac  la nebunie aceste fructe,  aşa că,  le-am folosit sub toate formele.
Sper să vă încânte reţeta mea!
 
Ingrediente:
 
-pentru blat ( tavă de 26 cm diametru )
8 ouă
8 linguri zahăr
6 linguri făină
2 linguri cacao
6 linguri ulei
 
-pentru sirop
3 -4 linguri zahăr şi 250 ml apă sau compot de vişine sau lichior de vişine
-pentru cremă
500 ml smântână pentru frişcă
4 linguri zahăr pudră vanilat sau tos
2 pliculeţe întăritor pentru frişcă
 
-alte ingrediente
½  borcan gem de vişine
15-20 vişine din vişinată sau compot de vişine
50 gr ciocolată pentru ornat

Mod de preparare:
 
Pentru prepararea blatului se separă albuşurile de gălbenuşuri iar acestea din urmă se amestecă împreună cu uleiul ca pentru maioneză. Albuşurile se bat spumă adăugând treptat zahărul.Se toarnă amestecul de gălbenuşuri peste spuma din albuşuri apoi se încorporează făina şi cacaoa amestecând uşor cu o lingură de jos în sus.Se pune aluatul obţinut în tava unsă cu ulei şi tapetată cu făină sau hârtie de copt şi se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute sau până trece testul scobitorii.După ce se răceşte,  blatul se taie în 3 părţi egale.
Pentru sirop puneţi pe foc 3-4 linguri zahăr cu 250 ml apă şi lăsaţi să fiarbă 10-15 minute sau dacă aveţi lichior de cireşe puteţi însiropa blatul cu acesta.
Smântâna dulce se bate cu 4 linguri zahăr adăugând şi 2 pliculeţe de întăritor pentru frişcă.
Se aşează prima foaie de blat pe un platou, se însiropează, se unge cu gem de vişine şi se pune 1/3 din cantitatea de frişcă.A doua foaie se pune  peste stratul de frişcă, se însiropează şi aceasta,  apoi se acoperă cu încă 1/3 din cantitatea de frişcă, iar deasupra se pun vişine din vişinată fără sâmburi şi eventual tăiate în două.Se adaugă  a treia foaie de blat, se acoperă cu frişca rămasă şi se ornează cu ciocolată rasă şi vişinele rămase.
Se pune tortul în frigider şi se serveşte rece!

Spor la bucătărit!

marți, 24 februarie 2015

Covrigi bavarezi cu seminţe ( de post )

Din când în când prepar aceşti covrigi pentru a avea ce ronţăi seara la un film sau la o bere cu prietenii.
Nu necesită multe ingrediente şi nici reţeta nu este foarte greu de urmat. Ideea de a pune seminţe de floarea soarelui şi dovleac peste ei a fost minunată. O combinaţie perfectă!
 
Ingrediente pentru 8-10 covrigi:
500 gr făină
1 cubuleţ drojdie ( 25 gr )
8 linguri ulei
250 ml apă
1 linguriţă zahăr
sare
seminţe de dovleac, floarea soarelui, mac, susan
sare grunjoasă

Mod de preparare:
 
Se pune drojdia să se dizolve  în apa călduţă împreună cu zahărul şi un praf de sare. Făina se pune toată  într-un castron, se adaugă apa cu drojdia şi se frământă aluatul încorporând treptat uleiul. Aluatul obţinut trebuie să fie elastic. Se lasă aluatul la dospit 30 de minute apoi se împarte în biluţe egale iar pe masa de lucru unsă cu ulei se formează şnururi  lungi şi subţiri care se răsucesc în formă de covrigi.

Se pune pe foc un vas cu apă şi un praf de sare. Când apa începe să fiarbă se pun covrigii ( cu mare atenţie ) iar când aceştia se ridică la suprafaţă  se scot cu o paletă pe o farfurie.Se presară pe covrigi seminţele  şi  sare grunjoasă apoi se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 40- 50 minute sau până ce covrigii se rumenesc.
Se servesc atât calzi cât şi reci!

Poftă bună!

luni, 23 februarie 2015

Porc cu legume

Îmi place la nebunie bucătăria chinezească  şi, de aceea prepar  tot felul de reţete,  care de care mai sofisticate sau mai uşoare. Încerc ( şi de cele mai multe ori îmi şi iese ) să combin diverse arome, sosuri sau legume  pe care nici nu îmi închipuiam vreodată că le voi gusta sau, şi mai mult, că îmi vor plăcea.După părerea mea, bucătăria chinezească foloseşte cele mai sănătoase alimente, fructe, legume, iar cel mai mare avantaj este că, prepararea lor nu necesită mult timp.
Ingrediente:
 
500 gr pulpă porc
1 ardei capia sau  ardei gras roşu
2 morcovi
1 ţelină medie
1 rădăcină de păstârnac
150 gr mazăre
1  cană suc de roşii
1 legătură de pătrunjel
2-3 linguri sos de soia
sare
piper
cimbru


Mod de preparare:
Se taie pulpa de porc cubuleţe şi se pune la marinat într-un castron cu  jumătate de cană  suc de roşii, sos de soia  şi cimbru,  pentru o oră. În timp ce carnea stă la marinat se taie legumele cubuleţe apoi se încinge o tigaie sau un wok cu 2 lingur de ulei, se pune carnea cu tot cu sosul în care a stat la marinat şi se rumeneşte bine amestecând continuu preţ de 7-8 minute. După ce carnea este rumenită se adaugă în tigaie şi  legumele pentru 5 minute apoi se pune şi cealaltă jumătate de  cană cu  suc de roşii. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se opreşte focul , se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi se pune capacul lăsând carnea şi legumele să-şi îmbine aromele.
Se serveşte cu orez de orice fel!

Poftă bună!

sâmbătă, 21 februarie 2015

Plăcintă rapidă cu brânză dulce

Am numit această plăcintă „rapidă”  deoarece am folosit foi din comerţ fără a mai pierde timpul să le prepar eu. Ideea este să ne uşurăm munca şi nu să stăm  prea mult timp în bucătărie pentru a rata  momentele  frumoase petrecute alături de cei dragi.
 
Ingrediente:
1 pachet foi de plăcintă
1 kg brânză dulce
200 gr stafide
4 ouă
8 linguri zahăr tos
2-3 pliculeţe zahăr vanilat
3-4 linguri griş
1/2 cană ulei pentru uns foile
1 lingură unt
coaja de la o lămâie sau portocală
zahăr pudră pentru ornat
 
Mod de preparare:
 
Se scot foile de plăcintă din congelator şi se lasă să se dezgheţe.Stafidele se pun într-un castron acoperite cu apă şi se lasă pentru 2 ore să se hidrateze.
Brânza dulce se amestecă împreună cu 6 linguri de zahăr tos şi zahărul vanilat apoi se adaugă ouăle, grişul şi stafidele.
Se desfac foile, se pun pe masa de lucru apoi se ia o foaie, se unge cu ulei ( margarină topită sau unt topit ) folosind o pensulă, peste ea se pune altă foaie care, de asemenea se unge cu ulei  iar peste aceasta se mai întinde şi cea de-a treia foaie ( aceasta nu se mai unge cu nimic ).Se  întind  4-5 linguri din compoziţia de brânză pe foaia de plăcintă lăsând  marginea spre care rulăm neacoperită .
Se rulează foile şi se pun în tava tapetată  cu unt. Procedăm aşa până se termină foile. Mie mi-au ieşit 5 rulouri.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade şi se lasă 40 minute sau până se rumenesc rulourile. Cât timp plăcinta este în cuptor se face un sirop din 2 linguri de zahăr şi 150 ml apă iar când scoateţi tava din cuptor puneţi cu o lingură sirop pe toată suprafaţa plăcintei şi acoperiţi tava cu o cârpă curată. Astfel, foile de plăcintă vor fi moi . După ce se răceşte, sepudrează cu zahăr şi se taie bucăţele.
Spor la bucătărit!

vineri, 13 februarie 2015

Bomboane raw din curmale, cocos şi migdale


Ador să încerc reţete noi, mai ales din cele sănătoase! Bomboanele preparate de mine fac parte din această categorie şi sunt unul din deserturile îndrăgite de întreaga familie.  Avantajul lor este că sunt săţioase, preparate din ingrediente naturale, fără coacere şi le putem păstra o perioadă mai lungă de timp ( dacă rezistă ).
 
Ingrediente:
 
200 gr curmale
150 gr fulgi de cocos uscaţi sau pulpă rezultată de la laptele de cocos
1 cană migdale măcinate sau miez rezultat de la laptele de migdale
100 ml lapte migdale, cocos, dovleac
1-2 linguri cacao sau pudră de roşcove
1-2 linguri miere (opţional)
esenţă vanilie, esenţă de rom sau scorţişoară (opţional)
pentru decor : fulgi de cocos, fistic măcinat, migdale măcinate,bomboneşe de ciocolată, seminţe de susan

Mod de preparare:
 
Într-un vas se pun curmalele la hidratat pentru 3 ore acoperite de apă.După ce s-au hidratat, se scot sâmburii curmalelor şi acestea se pun în blender împreună cu laptele de migdale. Se formează o pastă care apoi se amestecă într-un castron cu celelalte ingrediente. Dacă aluatul este prea moale mai adăugaţi fulgi de cocos,iar dacă vi se pare foarte greu de modelat mai puteţi pune lapte de migdale.
Se gustă compoziţia şi se mai poate adăuga miere după gust. Eu nu am pus miere deloc.
Se formează bombonelele apoi se tăvălesc prin fulgi de cocos, ciocolată mărunţită, fistic măcinat sau seminţe de susan uşor prăjite .
Se pot păstra la frigider sau într-o cutie închisă şi depozitată la loc răcoros!


Spor la bucătărit!

joi, 12 februarie 2015

Cornuri cu gem

Într-una din zilele când am avut chef să petrec mai mult timp în bucătărie, am pregătit aceste delicioase cornuri cu gem.Am fost foarte încântată de rezultat şi cu siguranţă o să mai repet experienţa.
Ingrediente:
500 gr făină
2 ouă
150 ml lapte
25 gr drojdie ( 1 cub mic )
5 linguri zahăr
50 gr unt sau margarină
coaja de la o lămâie
2 gălbenuşuri pentr uns cornurile
gem pentru umplutură

Mod de preparare:
 
Laptele se încălzeşte foarte puţin şi se pune în el drojdia să se dizolve.
Într-un castron se amestecă  făina împreună cu zahărul, coaja de lămâie şi un praf de sare apoi se adaugă untul  sau margarina la temperatura camerei,  cele 2 ouă întregi şi se frământă bine aluatul.
Se adaugă şi laptele cu drojdia şi se omogenizează compoziţia.Aluatul obţinut trebuie să se dezlepească de pe pereţii castronului.Dacă mai este nevoie mai puteţi adăuga făină.
Se acoperă castronul cu o cârpă curată şi se lasă pentru o oră să crească la loc călduţ.
După ce coca şi-a dublat volumul se formează 2-3 bile din ea apoi fiecare din ele  se întinde sub formă de cerc  pe masa tapetată cu făină . Cercurile se împart în câte triunghiuri doreşte fiecare( depinde de cât de mari doriţi să fie cornurile). Se umple fiecare triunghi cu gem la capătul mai lat ( eu am folosit 2 borcane de 400 gr de gem de gutui), apoi se rulează.Pentru ca gemul să nu iasă pe la capete eu am îndoit capetele şi totul a ieşit bine.


Se pun cornurile în tava unsă cu ulei şi tapetată cu făină sau hârtie de copt şi se mai lasă jumătate de oră să crească apoi se ung cu gălbenuş de ou amestecat cu o lingură de lapte.Se  introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade  pentru 25-30 minute .
Se scot cornurile pufoase din cuptor şi  cine doreşte le poate pudra cu zahăr.Noi le-am mânca asa.

Spor la bucătărit!

marți, 10 februarie 2015

Budincă de morcovi

Am găsit de mult această reţetă printr-o revistă ( nici nu mai ştiu care ) şi zilele trecute mi-am amintt de ea.Nu mai ştiu dacă acolo erau aceleaşi cantităţi sau dacă am omis din ingrediente, ceea ce pot să vă spun este că budinca a ieţit delicioasă.Are un gust dulceag combinat cu cel de nucşoară şi cu cel al piperului.Minunată budinca mea !
 
Ingrediente pentru 3 budinci în vase de ceramică mici şi rotunde:
400 gr morcovi ( 4 morcovi medii )
1 ţelină medie
2 ouă
1 ceapă  albă
4 linguri smântână  pentru gătit
1-2 linguri  unt
1 legatură pătrunjel
nucşoară
sare
piper
pesmet pentru tapetat castronaşele
 
Mod de preparare:
Se spală morcovii şi ţelina, se curăţă de coajă şi se dau pe răzătoarea mare.Ceapa se curătă şi ea  de coajă, se toacă mărunt şi se căleşte cu o lingură de unt pentru 2 minute apoi se adaugă morcovii şi ţelina care se mai lasă încă 2 minute.Se toarnă în amestecul din cratiţă jumătate de pahar de apă , sare şi piper apoi se pune capacul  şi se lasă pe foc până se evaporă apa iar rădăcinoasele devin moi.Se lasă morcovii să se racească. Ouăle se bat într- un castron cu smântâna  şi pătrunjelul tocat,un pref de nucşoară, sare şi piper apoi se adaugă morcovii răciţi.
Se ung formele cu unt şi se tapetează cu pesmet, se toarnă compoziţia în ele apoi se pun pe o tavă care se  introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 35- 40 minute sau până  se rumeneşte deasupra.
 
Se scoate budinca din cuptor şi se serveşte călduţă!
 
Poftă  bună!

luni, 9 februarie 2015

Supă cremă de sfeclă roşie

După cum am mai scris şi în postările anterioare ( smoothie de sfeclă şi salată de sfeclă ) sfecla roşie conţine vitaminele A, C, E, vitamie din complexul B şi minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu şi potasiu. Ea conţine şi cea mai mare cantitate de vitamina K conţinută de o legumă. Bineînţeles că sfecla este mai sănătoasă dacă o consumăm crudă. Dacă este  fiartă sau coaptă ea îşi mai păstrează din vitamine dar nu atât de multe ca atunci când este consumată crudă.

Ingrediente:
 
400 gr sfeclă roşie ( 3-4 bucăţi mai mici)
2 morcovi
1 ţelină medie
1 păstârnac
1 rădăcină de pătrunjel
1 legătură de pătrunjel
1 bucăţică de ghimbir de 1-2 cm ( opţional )
200 ml smântână dulce pentru gătit ( opţional)
sare
piper

Mod de preparare:
 
Într-un vas  cu apă şi un praf de sare se pun  la fiert bucăţile de sfeclă ( spălate) şi fără a fi curăţate de coajă.Sfecla nu trebuie să fiarbă foarte mult.Aceasta trebuie doar să se înmoaie cât să putem înfige furculiţa în ea.
În alt recipient se pun celelalte rădăcinoase spălate, curăţate de coajă şi tăiate bucăţele sau rondele.
Din momentul în care apa a început să fiarbă se lasă legumele 15 minute.
Se pun în blender sfecla fiartă, curăţată de coajă şi tăiată bucăţele, frunzele de pătrunjel, se adaugă legumele şi o cană din supa în care acestea au fiert.Dacă doriţi ca supa să fie mai lichidă mai puteţi adăuga zeamă.Se adaugă smântâna dulce apoi se potriveşte gustul de sare şi piper.
Se serveşte cu crutoane!

Poftă bună!

joi, 5 februarie 2015

Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă

Am ajuns şi la postarea cu numărul 100 iar  pentru a „sărbători”, am decis să postez un tort pe care îl ţin aici de foarte mult timp.
Acesta a fost tortul pe care l-am pregătit pentru piticul meu de Sf. Andrei şi, a cărui reţetă nu am reuşit să v-o împărtăşesc până acum.
Ceea ce îmi doresc  este: „ la mai multe şi din ce în ce mai gustoase”! Iar vouă, vă doresc să împărtăşiţi cu mine  bucuria şi plăcerea gătitului!

Ingrediente:
 
-pentru blat ( o tavă de 30/40 cm)
 
8 ouă
8 linguri zahăr tos
6 linguri ulei
6 linguri de făină
2 linguri de cacao
coaja de la o lămâie sau o portocală
 
-pentru crema de cacao
 
200 gr ciocolată cu lapte
350 ml smântână lichidă
50 gr unt
 
-pentru crema de frişcă
 
300 ml smântână lichidă
3-4 linguri zahăr pudră
2 pliculeţe întăritor frişcă

-pentru însiropat
 
1 compot de piersici
 
-pentru ornat
 
300 ml smântână lichidă
3-4 linguri zahăr pudră
2 pliculeţe întăritor frişcă

Mod de preparare:
 
Pentru prepararea blatului se separă gălbenuşurile de albuşuri iar cele din urmă se bat spumă cu mixerul adaugând treptat şi zahărul.Gălbenuşurile se amestecă împreună cu uleiul ca pentru maioneză apoi se încorporează în albuşurile spumă amestecând uşor cu o spatulă de jos în sus.La compoziţia obţinută se adaugă făina şi cacaoa procedând la fel ca şi cu gălbenuşurile (se amestecă uşor cu o spatulă de jos în sus).
Se unge o tavă de 30/40 cm cu ulei şi se tapetează cu făină sau hârtie de copt, se pune aluatul rezultat apoi se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 35-40 minute sau până trece testul scobitorii.
Pentru a prepara crema de ciocolată se rupe ciocolata bucăţele,  se pune într-un castron adăugând şi untul iar smântâna lichidă se pune pe foc şi se lasă până ajunge la punctul de fierbere. Se toarnă smântâna peste ciocolată amestecând pănă ciocolata şi untul se topesc.Se pune compoziţia în frigider pentru 2 ore apoi se bate cu mixerul.Crema obţinută este ciocolatoasă şi delicioasă. J
Pentru cea de-a doua cremă se bate cu mixerul smântâna lichidă adăugând treptat zahărul şi pliculeţele de întăritor.În această cremă se pun şi bucăţele de piersică din compot.
La fel se procedează şi cu crema pentru ornat ( fără a adăuga piersici).
După ce blatul a fost scos din cuptor şi s-a răcit, se taie în 3 foi egale.Se însiropează prima foaie cu compot de piersici, se adaugă crema de ciocolată apoi se însiropează şi ce-a de-a doua foaie şi se acoperă  cu  frişca bătută şi amestecată cu  piersici din compot tocate mărunt. Se pune şi a treia foaie apoi se ornează tortul cu frişcă după bunul plac al fiecăruia.
 

Eu peste stratul de frişcă am ornat cu cocos colorat şi figurine din zahăr încercând să fac un peisaj
( broscuţele pe lac, în dreapta un copac,nori,soare). J
Tot ce pot să vă spun este că tortul a ieşit delicios şi cu siguranţă o să mai repet  această experienţă!


Spor la bucătărit!

miercuri, 4 februarie 2015

Paste cu carne de vită şi legume la cuptor

Pentru cină sau masa de prânz, pastele la cuptor mi se par foarte practice. Se prepară rapid şi putem adauga în compoziţie ingredientele preferate.
 
Ingrediente:
 
1 pachet paste ( 400 gr )
500 gr pulpă vită
2 morcovi
1 ţelină
150 gr mazăre
150 gr cascaval
2 ouă
2 căni suc de roşii
busuioc  uscat
sare
piper

Mod de preparare:
 
Pentru a fierbe pastele ( eu am folosit melci spiralţi ) se  pune pe foc un vas cu apă şi un praf de sare.Când apa începe să fiarbă se pun pastele, se amestecă şi se opreşte focul acoperind vasul cu un capac.Pastele pot fi al dente ( mai puţin făcute ) pentru că le vom pune şi la cuptor.
Se lasă pastele să stea în apa fiartă aproximativ 15 minute, apoi se scurg într-o sită, se trec pe sub jetul de apă rece şi se lasă în sită până preparăm carnea.
Carnea se taie cubuleţe şi se căleşte în 2 linguri de ulei pentru 5 minute după care se adaugă morcovii şi ţelina tăiate fâşii subţiri, mazărea, o linguriţă de busuioc uscat  şi se mai lasă pe foc pentru încă 5 minute pentru a se înmuia legumele. Se potriveşte gustul de sare şi piper.
Se amestecă pastele cu carnea şi legumele ( după ce se răcesc un pic), se adaugă 100 gr caşcaval ras şi cele 2 căni de suc de roşii. Se pune totul într-o tavă de yena iar deasupra se pun cele 2 ouă bătute şi amestecate cu restul de caşcaval ras.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade până partea de deasupra devine aurie.
Se servesc calde!
Poftă bună!

luni, 2 februarie 2015

Smoothie cu sfeclă roşie, morcov şi măr

Un  smoothie este o băutură formată dintr-un amestec de fructe sau legume crude.Pe lângă fructe se mai poate adăuga şi gheaţă, fructe îngheţate,  miere sau diverse siropuri preecum şi îngheţată.Pentru ca băutura să fie destul de fluidă se adaugă diferite lichide cum ar fi :lapte de diferite feluri ( soia, migdale,vacă), ceai verde sau apă. Deasemenea în smoothie-uri  se pot adăuga şi diferite suplimente nutriţionale pudră.
Smoothie-ul cu  sfeclă roşie are efecte extraordinare asupra organismului la nivel energetic şi nutritiv. Un pahar din acest suc, băut  dimineaţa pe stomacul gol  îmbunătăţeşte metabolismul,  combate şi previne anemia şi  ne ajută să avem un ficat sănătos.
 Ingrediente:
1 sfeclă roşie (100- 140 gr)
1 morcov mediu
1 măr mare
miere şi zeamă de lămâie ( opţional )
 
 Mod de preparare:
Se spală şi se curăţă de coajă sfecla, mărul şi morcovul apoi se dau pe răzătoarea mare şi se pun în blender adaugând apă în funcţie de cât de gros doriţi să fie sucul. Smoothie-ul poate fi îndulcit cu miere şi deasemenea se poate adăuga şi puţină zeamă de lămâie.
 
Să-l savuraţi cu placere!

duminică, 1 februarie 2015

Salată cu sfeclă roşie, morcov, ţelină şi măr

 Salata de sfeclă roşie este o salată săţioasă, gustoasă şi mai ales sănătoasă. În antimpul rece, şi nu numai, salata de sfeclă roşie se poate prepara împreună cu alte rădăcinoase adăugând şi mere.Această salată se poate prepara în diferite moduri:crudă, dată pe răzătoare ( cum am făcut eu ), tăiată cubuleţe, fâşii sau fiartă.
Sfecla roşie conţine vitaminele A, C, E, vitamie din complexul B şi minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu şi potasiu. Ea conţine şi cea mai mare cantitate de vitamina K conţinută de o legumă.
Sfecla reglează activitatea cardiacă, combate apartiţia celulelor canceroase, stimulează producţia de celule roşii şi este un stimulent excelent pentru sistemul imunitar, având capacitatea de a curăţa de toxine, bacterii şi virusuri, organismul.
Anul acesta am consumat foooarte multă sfeclă roşie în diferite moduri. Am făcut acest lucru pentru a fi un exemplu pentru baiatul meu şi pentru a reuşi să-l fac şi pe el să mănânce. Am reuşit!Consumăm sfeclă roşie aproape zilnic ( în cantităţi moderate), dar eu sunt mulţumită.
Iată şi reţeta salatei pe care noi o savurăm de 3 ori pe săptămână.

Ingrediente pentru 2 porţii:
 
1 sfeclă mică ( 100-140 gr)
2 morcovi medii
1 ţelină mică sau jumătate medie
2 mere
zeama de la o jumătate de lămâie
jumătate legătură de pătrunjel
 
Mod de preparare:
 
Se spală legumele şi merele, se curăţă de coajă apoi se dau pe răzătoarea mare.Simplu şi rapid!
Se pun într-un castron, se adaugă zeama de lămâie şi pătrunjelul tocat mărunt.
Salata este gata şi poate fi servită!
Noi o servim cu jumătate de oră înainte de masa de prânz.
Incercaţi şi voi !
 
 
Poftă bună!