luni, 5 mai 2014

Dovlecei umpluţi cu brânză la cuptor


 Îmi plac dovleceii foarte mult ! Am învăţat să-i prepar în nenumărate feluri. Sunt foarte uşori şi mult mai sănătoşi decât cartofii!
Vă invit să  încercaţi şi voi  această reţetă! Cu siguranţă o veţi repeat!
 
Ingrediente:
4 dovlecei
1 cutie brânză cu smântână ( făgăraş)
100 gr brânză de oaie  (capră,vacă)
1 legătură de mărar
sare (dacă mai este cazul)
piper
2-3 roşii
 
Mod de preparare:
Se taie dovleceii pe lung şi se scobesc apoi se presară în scobitură un praf de sare.Se amestecă  brânza de oaie şi brânza cu smântână  cu mărarul tocat mărunt,sare şi piper după gust. Se umplu jumătăţile de dovlecei iar deasupra se pun feliuţe de roşii.
 
 
Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptorul preîncălzit la 180 de grade până devin aurii deasupra.
Se servesc cu roşii ! Sunt super delicioşi!
Vă doresc poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu