Îmi plac dovleceii foarte mult ! Am învăţat să-i prepar în nenumărate feluri. Sunt foarte uşori şi mult mai sănătoşi decât cartofii!
Vă invit să încercaţi şi voi această reţetă! Cu siguranţă o veţi repeat!
Ingrediente:
4 dovlecei
1 cutie brânză cu
smântână ( făgăraş)
100 gr brânză de
oaie (capră,vacă)
1 legătură de
mărar
sare (dacă mai
este cazul)
piper
2-3 roşii
Mod de preparare:
Se taie dovleceii
pe lung şi se scobesc apoi se presară în scobitură un praf de sare.Se
amestecă brânza de oaie şi brânza cu
smântână cu mărarul tocat mărunt,sare şi
piper după gust. Se umplu jumătăţile de dovlecei iar deasupra se pun feliuţe de
roşii.
Se pun într-o
tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptorul preîncălzit la 180 de
grade până devin aurii deasupra.
Se servesc cu
roşii ! Sunt super delicioşi!
Vă doresc poftă
bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu