O altă idee de a
prepara cartofii noi !
Ingrediente:
6-8 cartofi noi
mai măricei
10 ciuperci
champignon
1 ardei capia
1 legătură ceapă
verde
2 morcovi
1 legătură mărar
150 gr mozzarella
1 ou
sare
piper
Mod de preparare:
Se spală cartofii şi se fierb 10-15 minute în apă cu
sare. Ciupercile se spală şi ele, se
taie cubuleţe şi se pun pe foc într-o tigaie cu o lingură de ulei unde se lasă
până se inmoaie. După ce ciupercile s-au înmuiat se adaugă morcovul ras pe răzătoarea
mare, ceapa cu ardeiul tocate mărunt, sare şi piper după gust.
Legumele se ţin pe foc până se absoarbe toată zeama .
Cartofii
fierţi se curăţă de coajă, se taie cubuleţe, se amestecă într-un castron cu legumele răcite, mărarul
tocat, oul bătut şi jumătate din cantitatea de mozzarella rasă. Se unge un vas de
yena cu ulei, se tapetează cu pesmet, se pune amestecul în el şi mozzarella rămasă deasupra apoi se introduce în cuptorul preîncălzit la
180 de grade pentru 25 minute.
Rezultatul final arată ca o musaca de cartofi cu legume.Se poate servi atât caldă cât şi rece.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu