Desertul care
dispare imediat din farfurie!
200 gr unt sau
margarină
6-8 linguri zahăr
pudră (merge şi zahărul tos)
2 ouă
8 linguri cu vârf
de făină
2 pliculeţe zahăr
vanilat
150 gr stafide
coaja rasă de la
o lămâie
Mod de
preparare:
Se amestecă untul cu zahărul şi zahărul vanilat apoi se adaugă
ouăle unul câte unul. După ce compoziţia devine cremoasă se
încorporează făina şi stafidele.
Se unge tava cu
ulei, se tapetează cu hârtie de copt şi se formează mici bănuţi cu linguriţa pe
jumătate plină apoi se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru
18- 20 minute sau până fursecurile se rumenesc pe margine.
Se scot de pe
tavă cât sunt calde. Din această compoziţie mi-au ieşit 70 de fursecuri.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu