vineri, 23 mai 2014

Fursecuri cu stafide


Desertul care dispare imediat din farfurie!
 
 Ingrediente:
200 gr unt sau margarină
6-8 linguri zahăr pudră (merge şi zahărul tos)
2 ouă
8 linguri cu vârf de făină
2 pliculeţe zahăr vanilat
150 gr stafide
coaja rasă de la o lămâie


Mod de preparare:
 

 Se amestecă untul  cu zahărul şi zahărul vanilat apoi se adaugă
 
ouăle unul câte unul. După ce compoziţia devine cremoasă  se
 
încorporează  făina şi stafidele.


Se unge tava cu ulei, se tapetează cu hârtie de copt şi se formează mici bănuţi cu linguriţa pe jumătate plină  apoi se introduce tava  în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 18- 20 minute sau până fursecurile se rumenesc pe margine.



 
Se scot de pe tavă cât sunt calde. Din această compoziţie mi-au ieşit 70 de fursecuri.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu