Am preparat
astăzi aceste brioşe pufoase şi savuroase care pot fi servite la micul dejun
sau ca o gustare.
Ingrediente:
2 ouă
1 cană lapte
¾ cană ulei
16 linguri cu
vârf de făină
1 linguriţă zahăr
2 linguriţe praf
de copt
100 gr măsline
2 ardei capia
frunze de ceapă
verde
un praf de sare
Mod de preparare:
Într-un castron se
pun ouăle, zahărul, praful de sare, uleiul şi se amestecă până se
omogenizează compoziţia. Se adaugă laptele, praful de copt şi făina treptat apoi maslinele,ardeiul şi
frunzele de ceapă tocate mărunt.
Se unge o tavă de
brioşe cu ulei, se pun hârtiile de brioşe care se umplu până sus cu amestecul.
Se introduc în cuptorul preîncălzit la
180 de grade până se rumenesc deasupra.
Se servesc cu
mare drag familiei şi prietenilor!
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu