miercuri, 28 mai 2014

Brioşe cu măsline, ardei şi ceapă


  Am preparat astăzi aceste brioşe pufoase şi savuroase care pot fi servite la micul dejun sau ca o gustare.
 
Ingrediente:
2 ouă
1 cană lapte
¾ cană ulei
16 linguri cu vârf de făină
1 linguriţă zahăr
2 linguriţe praf de copt
100 gr măsline
2 ardei capia
frunze de ceapă verde
un praf de sare
 
Mod de preparare:
Într-un castron se pun ouăle,  zahărul,  praful de sare, uleiul şi se amestecă până se omogenizează compoziţia. Se adaugă laptele, praful de copt  şi făina treptat apoi maslinele,ardeiul şi frunzele de ceapă tocate mărunt.
  Se unge o tavă de brioşe cu ulei, se pun hârtiile de brioşe care se umplu până sus cu amestecul. Se introduc în  cuptorul preîncălzit la 180 de grade până se rumenesc deasupra.
Se servesc cu mare drag familiei şi prietenilor!

 
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu