Brioşele mele nu
dau greş niciodată! Orice ingrediente aş folosi la prepararea lor, dispar din
farfurie rapid, apoi sunt întrebată ce combinaţii de ingrediente urmează să mai folosesc. J
2 ouă
½ cană ulei
½ cană lapte
10-11 linguri
făină cu vârf
1 praf de copt
1 ardei capia
150 gr mazăre
150 gr porumb
1 legătură ceapă
verde
1 legătură mărar
sare
Mod de preparare:
Într-un castron
se amestecă ouăle cu uleiul şi un praf de sare, se adaugă laptele apoi făina şi
praful de copt.În aluatul obţinut se adaugă ardeiul capia, mărarul şi ceapa
verde tocate mărunt apoi mazărea şi porumbul decongelate.Eu pun mazărea şi
porumbul congelate pe o farfurie şi le bag la cuptorul cu microunde pentru 2
minute apoi prepar cu ele ce mi-am propus.
Se unge tava de
brioşe cu ulei folosind o pensulă, se pun hârtiile de brioşe iar în ficare
hârtie se pun câte 2 linguri pline cu amestecul rezultat.Eu am pus deasupra
brioţelor mici bucăţele de ardei să se vadă frumos!
Se introduce tava
în cuptorul preîncălzit la 180 de grade (foc potrivit) pentru 30 minute sau
până ce brioşele se rumenesc.
Se servesc calde
sau reci cu legumele preferate!
Spor la bucătărit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu