Vă invit la o
salată răcoritoare şi gustoasă, numai bună pentru zilele călduroase de vară!
Ingrediente:
500 gr fasole
păstăi
zeama de la o
lămâie
3-4 căţei usturoi
1 legătură mărar
2 linguri alune de
pădure măcinate
1 lingură ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Se spălă păstăile
de fasole se rup bucăţele( cât de mici doreşte fiecare) şi se pun la fiert în
apă cu sare.
Se prepară un
dressing din usturoiul tocat mărunt, zeama de lămâie, ulei, sare şi piper.
După ce fasolea e
gata se scoate cu supiera din vasul în care a fiert, se pune într-un castron, se
adaugă sosul preparat, mărarul tocat mărunt şi alunele de pădure.
Se serveşte rece!
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu