vineri, 13 iunie 2014

Salată de fasole păstăi cu usturoi şi alune de pădure


Vă invit la o salată răcoritoare şi gustoasă, numai bună pentru zilele călduroase de vară!
 
Ingrediente:
 
500 gr fasole păstăi
zeama de la o lămâie
3-4 căţei usturoi
1 legătură mărar
2 linguri alune de pădure măcinate
1 lingură ulei
sare
piper



Mod de preparare:
Se spălă păstăile de fasole se rup bucăţele( cât de mici doreşte fiecare) şi se pun la fiert în apă cu sare.
Se prepară un dressing din usturoiul tocat mărunt, zeama de lămâie, ulei, sare şi piper.
După ce fasolea e gata se scoate cu supiera din vasul în care a fiert, se pune într-un castron, se adaugă sosul preparat, mărarul tocat mărunt şi alunele de pădure.
Se serveşte rece!
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu