Mi s-a părut o
idee genială să încerc aceste chifteluţe fără să ştiu dacă imi ies pentru că nu
am folosit ouă sau făină. Am fost foarte mulţumită de rezultatul obţinut. Cu
siguranţă o să le mai pregătesc!
500 gr dovlecei
1 cană fulgi de
ovăz
1 legătură mărar
1 bucăţică
ghimbir ( 1-2 cm)
sare
Mod de preparare:
Se curăţă
dovleceii de coajă, se dau pe răzătoarea mică, se storc în palme apoi se pun în
castronul unde se adaugă fulgii de ovăz, mărarul tocat mărunt, ghimbirul dat
tot pe răzătoarea mică şi sare după gust.
Se amestecă toate
ingredientele şi se lasă să se odihnească o oră. Se formează chifteluţele care
se pun în tava unsă cu ulei şi tapetată cu hârtie de copt apoi se dau în cuptorul încins la 200 de grade unde se coc
15 minute pe o parte şi 15 minute pe cealaltă parte.
Se pot servi atât
reci cât şi calde!
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu